Forum Imobiliare

 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -

Forum Imobiliare / Ansambluri rezidentiale / cumpar apartament Bucuresti
Autor Mesaj
Geanina Popa
Membru
# Postat: 11 Iul 2014 12:52
Raspuns 


Buna, imi poate recomanda cineva un apartament frumos in Bucuresti in zona de nord cu 2 camere? Nu stiu exact daca as prefer bloc sau intr-un complex residential, de aceea va intreb si pe voi. Am mai auzit la prieteni de Cosmopolis ca au apartamente noi, iar ofertele sunt pe bugetul fiecaruia. Din cate am inteles au facilitati foarte bune pentru rezidenti si sunt mijloace de transport aproape. As prefer un spatiu nou, sa nu trebuiasca sa investesc si in renovare. Voi stiti ceva de Cosmopolis? Multumesc anticipat!

Marceladumitru
# Postat: 21 Aug 2014 16:49
Raspuns 


Buna! Apropo de complexul asta, eu locuiesc aici de un an si ceva si sunt super multumita. Apartamentele sunt complet finisate...si mai ales, finisate cum trebuie :D camerele sunt spatioase si aerisite, multe apartamente au si vedere catre lac. Complexul e pazit tot timpul, nu e galagie, lumea e foarte ok si ai in jur tot ce-ti trebuie: farmacii, bancomate, sala de fitness, au si terenuri de tenis sau bachet daca te intereseaza. Eu mai ajung seara tarziu si tot am de unde sa-mi fac cumparaturile, sunt marketuri prin preajma. Sa stii ca se merita investitia asta! Sper ca te-a ajutat raspunsul meu, multa bafta mai departe.

hresurse
Membru
# Postat: 24 Sep 2014 15:30
Raspuns 


sunt prea scumpe. faci credit ? sau cu cascavalu jos ?

Geanina
# Postat: 26 Sep 2014 11:20
Raspuns 


Eu impreuna cu familia, ne-am mutat in februarie anul trecut aici si ne simtim foarte bine. E o afacere buna daca stai sa iei in calcul beneficiile pe care le ofera complexul si calitatea materialelor. Camerele sunt bine puse la punct, pereti sunt solizi, nu se-aude nimic prin ei. ...nici nu mai stiu la cati prieteni n-am auzit ca se plang de problema asta la complexel imobiliare. Sunt si mai aproape de munte, ajung rapid pe autostrada bucuresti-brasov. Salutari, sa iei cea mai buna alegere pentru tine :)

Cenusa Alexandru
Membru
# Postat: 9 Oct 2015 14:25
Raspuns 


Intra pe apartamente2camere.ro sau pe apartamente3camere.ro ... gasesti acolo cam tot ce vrei... .

Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de bulletin board software miniBB™ © 2001- 2019


Contact forum: aderpsoft(at)gmail.com

Anunturi meditatii