Forum Imobiliare

 - Forumuri - Inscriere - Raspuns - Cauta - Statistici -

Forum Imobiliare / Agentii Imobiliare Bucuresti / Karma Estate Agentie Imobiliara Herastrau
Autor Mesaj
andreeaghita
Membru
# Postat: 13 Feb 2017 23:44
Raspuns 


La Karma Estate, consideram ca experienta noastra și serviciile de brokeraj imobiliar ne permit sa construim parteneriate de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere si eficienta. Suntem pasionati de livra o experiență excepțională pentru fiecare client in parte. Prin furnizarea un spectru complet de servicii imobiliare ne asigurăm că putem satisface clientului orice nevoie . De la investitori cu experiență pana la clienții ce închiriaza pentru prima dată , oferim soluții corespunzatoare serviciilor solicitate . Avem experți în fiecare domeniu pentru a vă ghida de la începutul până la sfârșitul călătoriei dvs. imobiliare cu noi.

Mai mult decat accesul la baza noastră de date extinsă, va vom oferi de asemenea, acces la fiecare proprietate disponibil în zona Herastrau, Sos.Nordului, Aviatiei, Dorobanti-Floreasca, Aviatorilor-Kiseleff, publicate in portaluri ale mai multor parteneri. Piața vibrantă din Bucuresti se schimbă zilnic. Vă vom ține la curent cu cele mai recente tendințe de piață, rapoarte și noi proprietăți disponibile sau cand devin disponibile, astfel încât să puteți lua cea mai buna decizie pentru investiții sau pentru o viitoare acasă. Noi vă insotim la fiecare pas al procesului imobiliar. Vom asista și sfătui de la definirea căutărilor și opțiunilor pentru a decide cu privire la cumpararea, vanzare sau inchirierea proprietatii perfecte. Vom negocia cel mai bun pret, până la închiderea finală.

Karma Estate este mai mult decât un broker imobiliar. Noi oferim o soluție completă pentru achiziționarea, vanzarea sau inchirierea proprietății imobiliare. Personalul nostru profesionist va extinde expertiza lor pentru a evalua proprietatea ideala, va clarifica aspectele juridice și administrative ale cumpărarii/vanzarii unei proprietati, sau aspecte legate de închirierea unui apartament sau a une vile.

Ne ocupam de zona de nord, mai exact Herastrau: Aron Cotrus, Satul Francez, Soseaua Nordului, Virgil Magdearu, Grigore Gafencu.

Raspunsul tau
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

» Nume  » Parola 
You can enter just a nickname without password, if username is not registered by another member.
 

Sustinut de forum software miniBB™ © 2001- 2021


Contact forum: aderpsoft(at)gmail.com

Anunturi meditatii